Politisk Liberalisme Definisjon Bra


News

Arbeiderpartiets politiske pilegrimer - VG
De politiske pilegrimene reiste for å få bekreftet myten som hang på veggen (f. eks Mao eller Castro), ikke for å oppdage verden. De lot seg dupere av regimenes egne representanter. De reiste til brutale diktaturer, men så land som flommet over av melk.

Når politikk blir psykiatri - Document.no
Dette er i seg selv en oppsiktsvekkende todeling: De liberale som ser på seg selv som de mest tolerante og forståelsesfulle, er nådeløse, drepende i sin beskrivelse av Trump. Deres utlegning av Trump må sees i ... Hillary var per definisjon god, og de.

Defend Europe går til motaksjon i Middelhavet - Document.no
Noe sier meg at en ungdomsorganisasjon som jobber for å bevare rettsstaten, liberale demokratier, sosial orden og fred ikke vil motta bidrag fra Soros eller hyllest fra medier og politikere . Snarerer vil de bli motarbeidet og fordømt. Dette igjen.

Listhaug ville ha Europas strengeste asylpolitikk. Her er tallenes tale. - Aftenposten
Migrantkrisen preget politikken og medier over hele kontinentet, og Norges ferske innvandringsminister la frem forslag til betydelige innstramninger i innvandringspolitikken. Nå har Listhaug hatt jobben i 20 måneder ... Det siste halvåret har Norge.

Sjokkmåling for Arbeiderpartiet - Adresseavisen
De måles til 6,5 prosent. - Vi har merket at vi har gjort det skarpt i noen fylker og økt trøkk blant aktivister og medlemmer. Det er utrolig bra om dette nå gir utslag på nasjonale målinger, sier nestleder og utgående stortingsrepresentant for Sør.

Terror er ikke som været, vi skal ikke venne oss til den - Document.no
Mediene er blitt gisler for sin egen politikk , som er at det ikke er noe til hinder for en integrasjon mellom islam og Vesten. Derfor er mediene ambivalente ved ..... Et varmt samfunn med terror er visst en bra greie, gud bedre om vi skulle få et.

Ledigheten er lav og økonomien sterkere enn på lenge. Likevel ligger ytre ... - Aftenposten
Derfor er det kanskje ikke til tross for, men heller på grunn av at det går bra økonomisk, at Wilders gjør det såpass godt, sier Rooduijn. ... Rooduijn sier Wilders skiller seg fra noen av de andre høyrepopulistiske partiene i Europa med sitt ensidige.

Skremt av valgkampen i Nederland - VG
I forkant av parlamentsvalget i Nederland onsdag, har nederlendere med marokkansk opprinnelse, som utgjør to prosent av landets innbyggere, blitt gjenstand valgkamputspill også fra de andre politiske partiene. Selv den ellers så liberale statsminister.

Ved å angripe eliten og love store innvandringskutt, har Theresa May slukt ... - Aftenposten
Partiet består av alt fra ihuga liberalister som vil gjøre Storbritannia til et slags Singapore med lave skatter og frihandel, til konservative avhoppere fra UKIP som vil ha grensekontroll og mer statlig styring i økonomien. Til nå har det gått bra.

Red.: Synet på Russland - Document.no
Putin er en gambler. Han så at Obama var en myk mann som ikke forsto realpolitikk. Trolig foraktet han Obama og hans opptatthet av liberale , politisk korrekte verdier. Han så at Obamas politikk splittet USA. Russiske diplomater gjør annet enn å.

Å gjøre eller ikke gjøre - Human Rights Service (pressemelding) (Registrering) (Blogg)
Den liberale politiske , kulturelle og mediale eliten har åpenbart funnet universalsvaret på enhver utfordring - eller problem, om du vil - når det gjelder innvandring, integrering, kriminalitet, radikalisering og terrorisme: å gjøre noe, vil bare gjøre.

Facebook og Spotify renser og kaster ut - Document.no
Christopher Cantwell | Southern Poverty Law Center Southern Poverty Law Center.

KrF er hva KrF gjør - Dagen
Dagen har invitert til en debatt om KrF før valget. Noen mener partiet burde være mer åpent til høyre eller til venstre. Andre mener partiet ikke taler klart nok. Og andre liker ikke humoren til Hareide. Du kan tenke mye galt om KrF, men det skal du.


Copyright © mycustomunderwear.com2017 | Sitemap