Ngal Stick On Bra
News

Ruotsalainen tukka Helein Kauneusravintolisällä? - Kauneus ja Terveys
Ennen Tukholmaan muuttoa ajatus pitkistä ja vaaleista hiuksista oli käynyt etäisesti mielessäni, mutta vaikka olinkin jo päättänyt lopettaa hiusteni tummentamisen ja siirtyä omaan vaaleaan hiusväriini, en ollut koskaan uhrannut hirveästi aikaa hiusteni&nbsp.

Hyvästit kuiville huulille: Laneige Lip Sleeping Mask - Kauneus ja Terveys
Olen viimeiakoina innostunut erityisen kovasti naamioista ja paitsi että niitä on levitelty kasvoille, ovat muutkin alueet päässeet niistä osallisiksi. Minulta on jo pariin kertaan kyselty vinkkejä oikein hyvään huulirasvaan ja tässä tulee nyt sen.

How to Deal with a Miscarriage
“I’m sorry, there’s no heartbeat,” my doctor said to me. She didn’t sound very sorry, leaving the room so quickly—ostensibly so I could pull up my underwear—that she couldn’t hear me burst out in tears. There are many ways to lose a.

Vaihtelua elämään suihkugeeleillä – Korres The Greatest Mini Shower Gel Collection - Kauneus ja Terveys
Olen hieman tuoksuherkkä, joten käytän esimerkiksi hajuvesiä melko vähän. En onnekseni ole hajusteallergikko, mutta monet tuoksut saavat minulla aikaan äklöttävän olon ja lopulta jopa laukaisevat migreenin, minkä vuoksi en voi kokeilla iholleni ihan.

Japanilaiset kosmetiikkatuotteet – vauvoille vai aikuisille? - Kauneus ja Terveys
Yksi hauskimmista asioista, joita olen japanilaisilla kosmetiikkaosastoilla pyöriessäni nähnyt ovat tuotepakkausten kuvat. Siinä missä meillä länsimaissa tuotesarjojen tulee olla tyylikkäistä ja tekstimuotoisesti informatiivisia, käytetään Japanissa.

Heippa hei, Diorin viisikot! - Kauneus ja Terveys
Useimmat teistä ovat taatusti tietoisia siitä, kuinka olen jo useamman vuoden ajan pyrkinyt muuttamaan kulutustottumuksiani ja vähentämään omaisuuttani. Homma on ollut jo pitkään todella hyvällä mallilla, mutta on muutamia juttuja, joten ovat tuoneet&nbsp.

Has Amazon's Fire phone already been extinguished? Claims handset sales of 'holophone' are poor - Daily Mail
Amazon launched its first mobile phone in a blaze of publicity in its bid to take on Apple and Google. However, one tracking firm claims the launch has been a damp squib, claiming the phone has been outsold by all its rivals. Amazon has refused to.

Kuinka suomalainen ja ruotsalainen yrityskulttuuri eroavat toisistaan – omia pieniä kokemuksia - Kauneus ja Terveys
Tätä postausta pitäisi ehkä kutsua kaupalliseksi yhteistyöksi, sillä se sisältää runsaasti ruotsalaisten työtoverieni ja emoyhtiömme kehumista, mutta en silti ole kirjoittanut tätä rahasta vaan ihan vain kertoakseni, että olisipa itsekin mukavaa osata.

Kevyttä lisäkosteutusta: Etude House Pink Vital Water Serum - Kauneus ja Terveys
Yksi suosikkimerkeistäni aasialaisen kosmetiikan saralla on ehdottomasti Etude House. En ole todellakaan yksin mielipiteeni kanssa, sillä merkki on yksi myydyimmistä ja tunnetummista eteläkorealaisista kosmetiikkamerkeistä mikä tarkoittaa, ettei sen&nbsp.

Yksi uusi lisäaskel ihonhoitoon: starter, hoitoneste ja seerumi? - Kauneus ja Terveys
Olen kirjoitellut blogissa jo useasti aasialaisesta ihonhoitorutiinista, jossa kosteusvoiteen alla ei käytetä pelkästään seerumia vaan myös meille suomalaisille verrattain uutta tuttavuutta eli hoitonestettä. Moni on voinut kokea hoitonesteen, seerumin.

Upea sekä sisältä että ulkoa – Korres Wild Rose -kasvoöljy - Kauneus ja Terveys
Meinasin aloittaa postauksen kirjoittamalla kliseisesti, että seerumit ovat mitä parhain tapa hemmotella kasvojen ihoa. Omalla kohdallani totuus on kuitenkin, etten käytä seerumeja minään lisähemmottelutuotteina vaan ne ovat jatkuvasti osa ihan.


Copyright © mycustomunderwear.com2017 | Sitemap