Bra Spisesteder I Bergen
News

Polen er billig og vakkert, her er ti byer som egner seg ypperlig for en ... - Dagbladet.no
Fakta: Fly direkte til Warszawa fra Oslo, Bergen , Torp Sandefjord (også til Warszawa Modlin) med SAS, WizzAir, Norwegian og Ryanair. Bo standsmessig på Hotel Bristol ... KOSELIGE SPISESTEDER : Wroclaw er full av gode restauranter. Foto: Runar Larsen&nbsp.

Ventetiden er over på Flesland: – Helt fantastisk - Bergensavisen
Eli og Tore Østenstad fra Bergen ble svært begeistret under sitt første møte med den nyåpnede flyplassterminalen på Flesland. Foto: MAGNE ... Terminalen er blitt helt fantastisk. Det er så fint her, sier Tore Østenstad. – Og det er så stort at du.

Denne uka kan du gjøre restaurant-kupp flere steder i Tromsø - iTromsø
Frem til fredag 1. september vil i alt 24 spisesteder servere sin utvalgte rett til kun hundre kroner gjennom hele åpningstiden. ... Folk synes det er gøy at det skjer ting i byen, også er det bra å få prøve ut nye retter til en anstendig pris.

Den danske byen kalles bare smilets by - Bergens Tidende
Jeg sitter på en kro med en bayer, som i Danmark ikke er bayerøl, men en øl. Leser Jyllands-Posten, en god avis. På bordet ved siden av sitter Søren. Han leser Århus Stiftstidende. Avstand mellom bord betyr ingen ting på danske kroer, så derfor.

FJORD NORWAY TRAVEL GUIDE 2014
Relax and enjoy the experience, visit the Art Nouveau Centre in Ålesund, stroll along Bryggen wharf in Bergen or walk in the Flåmsdalen valley. Round trips from NOK - Huge fjord, huge experience! Combine a beautiful boat trip on the Sognefjord – Norway.

Skuffende matopplevelse på Arti - Bergens Tidende
Arti er Bergens eldste indiske restaurant. Kjøkkensjef og eier Hira Singh Negi åpnet restauranten allerede i 1991. De siste årene har familierestauranten ligget i den litt bortgjemte delen av Kong Oscars gate. Denne kvelden er brosteinen våt og mørk.

Inventum gjenåpner velkjent restaurant på Torgallmeningen - Haugesunds Avis
HAUGESUND/ BERGEN : Etter 30 års drift, stengte den velkjente restauranten Dickens i Bergen sentrum dørene. Driftsselskapet hadde gått konkurs. Om noen måneder åpner dørene igjen, men restaurantselskapet Inventum som driver. – Vi har akkurat skrevet&nbsp.

Bergen-restaurant har kjøpt 36 Torsheim-bilde. – Dette betyr veldig mykje - Firda
På torsdag blei dei 36 bilda hengt opp på veggane i restauranten til Ole Bull Scene i Bergen . Klokka 19.30 fredag kveld blir utstillinga offisielt opnast med mat, drikke, underhaldning og talar. Ole Bull Scene ligg midt i Bergen sentrum, og er ei.

Vellykket smør på flesk - Dagens Næringsliv
hipsterbar – noe som ikke er urimelig med tanke på beliggenheten. Bare Vestland er først og fremst en middagsrestaurant, men åpner for lunsj mot slutten av uken. Likevel var det tynt mellom gjestene. – Går virkelig ikke folk i Bergen ut for lunsj.

Banco Rotto-bygget får 70 hotellrom, bar og restaurant - Bergensavisen
Huseier skal sammen med Alexander Grieg renovere bygget som i sin tid huset Bergens Kreditbank. Hotellet får 70 store rom fordelt på 2. til 4. etasje, mens første etasje skal romme kafe, restaurant, bar, møterom og konferansefasiliteter. – Så snart vi.

- Svensker og dansker vil oppdage at de kan reise til Norge for å spise - Dagbladet.no
Restaurant 1877 Bergens -nyhet. Nykomlingen i Bergen er Restaurant 1877, oppkalt etter åpningsåret for Kjøttbasaren ved Torget. 1877 er kjent for solid nivå på tradisjonsrik mat. Guiden anbefaler som tidligere også Lysverket, Cornelius Sjømatrestaurant.

15 spisesteder får refs av Mattilsynet - VG Nett
15 spisesteder brøt reglene i Bergen Dagens Næringsliv.

Nå kommer de kjøttfrie restaurantene - Dagbladet.no
Olsen viser til at det på den veganske appen Vegan Norway nå er samlet over 400 steder i Oslo, Bergen , Stavanger og Trondheim med veganske alternativer. - Flere og flere vanlige restauranter tilbyr veganske tre- og fem rettere og iallefall en eller to.

Ny restaurant: Mat og øl På Kornet - Dagsavisen
Blant annet var vi og kikket på noe i Bergen . Men dette lokalet er perfekt for oss, sier Ellingsen til RA. Hafstad forteller at På Kornet skal være en gastrobar og pub med svært bra mat. Navnet På Kornet handler om øl og at kornet også skal være til.

Weekendturen: Billig og godt i Riga - Nettavisen
Her kan du tilbringe hele dagen med over 170 butikker og spisesteder fordelt på tre etasjer. Et annet populært kjøpesenter er Domina, ... Fly direkte til Riga med Airbaltic fra Oslo, Bergen , Stavanger, Tromsø og Ålesund. Flyturen tar ca 1 t og 30 min.


Copyright © mycustomunderwear.com2017 | Sitemap