Borte Bra Hjemme Best Fransk
News

Monaco får tillit på midtukekupongen - Nettavisen
Stod med 0-2-5 på sine sju siste seriekamper, før det ble 1-0 seier borte mot Millwall i den siste kampen før landslagspausen. Moderate 2-1-5 på hjemmebane. Nyopprykkede Sheffield United har imponert og vunnet elleve av sine seksten seriekamper og.

Herjer i Frankrike: Dette tenker Selnæs om Neymar-møtet - Adresseavisen
Med drømmestarten har Selnæs også motbevist påstandene som kom i franske sportsaviser tidligere i sommer, hvor nytilsatte Garcia angivelig skulle ha satt både Selnæs og Alexander Søderlund på transferlisten. – Hehe ... Nei, akkurat de greiene der.

Leicester forsterker West Ham-krisen - Bergensavisen
I likhet med West Ham har også Leicester skiftet trener i løpet av høsten. Den tidligere Southampton-treneren Claude Puel fått en god start på managerkarrieren i Leicester. Franskmannen startet med en 2-0-seier mot Everton hjemme på King Power Stadium.

Ny målfest med Sørloth og FC Midtjylland - Nettavisen
Det betyr et snitt på over fire mål per hjemmekamp. Seier i kveld vil igjen sende laget ett poeng bak serieleder Brøndby som vant sin bortekamp mot Silkeborg søndag kveld med 3-1. Kveldens motstander AGF sliter i bunnen og ligger fjerde sist med 17.

Mannen bak suksesshesten fristes av Frankrike - kusken advarer - Adresseavisen
Akkurat det er Vidar Hop, mannen som kusker Valley Ivan ved de store anledningene, usikker på om er en god idé. Bergenseren ber kretsen rundt hesten tenke seg om en ekstra gang før de eventuelt reiser sørover. – Jeg er forbløffet over den forvandlingen.

Liverpool har stålkontroll på byrivalen - Nettavisen - Nettavisen
En svært variert og internasjonal tippekupong står på menyen denne søndagen, med kamper fra England, Spania, Frankrike, Tyskland og Italia - bedre blir det ikke! Innleveringsfrist er klokken 14.55. Komplette analyser finner du under spillboksen.

West Ham best på hjemmebane - Nettavisen
West Ham innledet sesongen med tre strake tap, men har 2-2-1 på de fem siste seriekampene. Kun tre av kampene er spilt hjemme , og der er to av kampene vunnet. Tapet kom mot Tottenham 2-3. Andy Carroll soner karantene i kveld, ellers har Slaven Bilic få.

Smellfeit odds på en flott onsdagsdobbel - Bergensavisen
De tapte 0-2 hjemme mot Hamilton i siste hjemmekamp, og i forrige serierunde gikk de på et 1-2-tap borte mot Dundee. Panikken har begynt å spre seg på Ibrox. Rangers sparket sin portugisiske manager Pedro Caixinha i slutten av oktober, og nå har.

– Vi sover ikke lenger godt om natten - StjordalensBlad
De er i Frankrike og Italia. De sover på gata, de har de det ikke særlig bra . Til Norge tør de ikke komme mer. Da er de redde for å bli sendt tilbake til Afghanistan, forteller Nusrat Ali. Inne på rommet til kameraten peker han på et bilde av en.

Fransk forsker: Muslimer blir i flertall om 40 år - Document.no
Send hjem . De påstod de kom hit som flyktninger. La de være i ferielandene sine. Kolonisering er rasisme. Ole B • 2 måneder siden. "Flyktninger" Det er noe av det dummeste jeg har hørt. Samtlige drar på ferie til hjemlandet sitt. Dette har jeg mye.

United plettfrie hjemme - Bergensavisen
Bournemouth har fått lite betalt for tidvis bra spill. Ligger svett an kun ett poeng over streken, men har vunnet to av de tre siste. Det har også gjestene, som ser bedre ut etter en liten down. Veldig vanskelig, men jeg tror begge lag vil lade for å.

Sverige slo Frankrike: Seiersmål fra egen banehalvdel! - VG
Det krydde av stjerner på det franske laget, men et svensk mannskap uten superstjernen Zlatan Ibrahimovic viste ingen respekt. – Sverige har vært presset, men har stadig kommet tilbake, sa Kjetil Rekdal som ekspert på Eurosport. – 1. plassen i puljen.

Juventus må ha et øye på Barcelona - Nettavisen
Har to kamper tilgode på de fleste lagene (har en hengekamp hjemme mot Roma), men er likevel på 6. plass før dagens kamp med 23 poeng. Juventus har innledet meget sterkt også denne sesongen og står med 10-1-1 på sine tolv første seriekamper. Tapet kom.


Copyright © mycustomunderwear.com2017 | Sitemap